AVS Filtration & Cleaning

Blankenburgse Rak 8

3232 HM Brielle

Tel. 0181-283073

info@avsfiltrationcleaning.nl

KvK 24448106 0000

 

 Copyright © 2009-2010

 

Uw partner voor duurzaam filtreren
Home.

Advies.

Verkoop.

Service.

Filterreiniging.

Ontwikkelen van filters.

Verhuur filterunits.

Wie zijn wij?.

Contact.

Sitemap.

Een nieuwe kijk op procesfiltratie

Jarenlange ervaring op het gebied van filtratie en filterreiniging stelt ons in staat onze klanten op kosten voor procesfilters en ontstoffingsfilters te besparen en tevens het milieu aanzienlijk te ontzien.

Samen met de opdrachtgever onderzoeken wij de mogelijkheden het filterverbruik te minimaliseren.

 

Hoe gaan wij te werk?

Ter plaatse bekijken en analyseren wij elke filtertoepassing en zullen mogelijke suggesties doen hoe een en ander geoptimaliseerd kan worden. Eventueel zouden filters met een grotere oppervlakte toegepast kunnen worden of mogelijk dat de bestaande wegwerpfilters vervangen kunnen worden door reinigbare filters. In het laatste geval zullen wij tevens onderzoeken welke reinigingsmethode mogelijk is in relatie tot het proces waarin de filters geplaatst zijn. Indien er geen standaard filters bestaan voor optimalisatie kunnen wij filters op maat ontwikkelen voor de klant. (lees meer over het ontwikkelen van filters..)

 

Ook bestaat de mogelijkheid een bestaande filterunit te vervangen door een zelfreinigende unit. Hiermee wordt op zowel filter- als op wisselkosten bespaard.

Tevens wordt hiermee het milieu ontzien.

 

Per locatie stellen wij een rapport op waarin onder andere de volgende punten vermeld staan:

• Het type filter dat wij adviseren

• Welke reinigingsmethode geschikt zou kunnen zijn

• Een overzicht van kostenbesparing

 

Filterreiniging

Zodra wij filters aangeboden krijgen voor reiniging,sturen wij voorafgaand aan het reinigen een offerte naar de klant waarin wij de conditie van de betreffende filters aangeven alsmede een prijs opgeven voor het reinigen. Op deze manier blijft het filterproces gewaarborgd.

Er zijn verschillende reinigingsmethoden voor het reinigen van filters. Welke methode het meest geschikt is voor specifieke filters beoordeelt onze adviseur

(lees meer over filterreiniging..)

 

Tevens bestaat de mogelijkheid om bepaalde filters te recyclen of te repareren. Een en ander is afhankelijk van het type filter en van de conditie waarin het filter verkeert. Onze adviseur kan dit vaak ter plaatse beoordelen.

 

Door een goede samenwerking met onze klanten en het combineren van de juiste partners voor het leveren van diensten en goederen durven wij met recht te zeggen revolutionair op het gebied van filterprocessen te zijn!